Kamerun Vize İşlemleri
Kamerun | Ticari | İşveren & Firma Sahipleri için Gerekli Evrak Listesi

Kamerun Vizesi için Ticari Vizesi olarak İşveren & Firma Sahipleri meslek grubunda ki kişilerin Kamerun vize başvurularında hazırlaması gereken evraklar;

  1.  Pasaport
  2. *Pasaportunuz Kamerun Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 

    *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

    *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.

    *Pasaportunuza Kamerun Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 

  3. 1 Adet Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)  Örnek )
  4. Başvuru Formu

    *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)

    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.

    *Kamerun Vizesi Başvuru Formunu Yan menüden Bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

  5. Kamerun Konsolosluğu Vize Bölümüne hitaben yazılmış Vize İstek dilekçesi  (Acentamız Tarafından Yazılacaktır.)
  6. Kamerun'a yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  7. Kamerun'da Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  8. Seyahat Sağlık Sigortası (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  9. Uluslararası aşı sertifikası ( Sarı Humma Aşısı Kartı )

* Ticari Kamerun Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.


Kamerun Vizesi başvuru merkezi ve vize işlemleriyle ilgili detaylı bilgi ve hızlı başvuru almak için +90 342 232 10 33 nolu numarayı arayabilirsiniz.
Kamerun | Ticari | İşveren & Firma Sahipleri Vize Yorumları