Whatsapp ile Ulaşın
Gabon | Turistik Vize | Çalışanlar için Gerekli Evrak Listesi

Gabon Vizesi için Turistik Vize Vizesi olarak Çalışanlar meslek grubunda ki kişilerin Gabon vize başvurularında hazırlaması gereken evraklar;

  1.  Pasaport

    *Pasaportunuz Gabon Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 

    *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

    *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.

    *Pasaportunuza Gabon Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 

  2. 1 Adet  Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)  
  3. Başvuru Formu

    *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)

    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.

  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. Pasaport Fotokopisi
  6. Gabon'a yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  7. Gabon'da Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  8. Sarı Humma Aşı kart

* Turistik Gabon Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.


Gabon Vizesi başvuru merkezi ve vize işlemleriyle ilgili detaylı bilgi ve hızlı başvuru almak için 0850 969 83 75 nolu numarayı arayabilirsiniz.
Gabon | Turistik Vize | Çalışanlar Vize Yorumları